Ontdek onze blogartikelen:

want een investering in kennis
levert de beste interesten op

7 belangrijke redenen om uw website te vernieuwen

7 belangrijke redenen om uw website te vernieuwen

Een professionele en doelgerichte website is niet meer weg te denken voor een onderneming. Voldoet uw website nog niet aan één van onderstaande vragen? Dan is het geen overbodige luxe om de nodige tijd te investeren in het vernieuwen van uw website.

1. Scoor ik hoog in Google?

98% van de Belgische internetgebruikers zoekt op Google. Met een website die aangepast is voor zoekmachines verschijnt u hoog in de zoekresultaten en zullen (potentiële) klanten uw bedrijf sneller vinden.

2. Maak ik een goede eerste indruk? 

Wanneer internetgebruikers op zoek zijn naar een bepaalde dienst of product dan gaan ze vergelijken. Het is dus belangrijk om een goede en professionele eerste indruk na te laten. Ook op het internet dient u zich te onderscheiden van de concurrentie. Een aantrekkelijk design en een overzichtelijke inhoud zijn dan ook van levensbelang.

3. Heb ik de bezoeker inhoudelijk genoeg te bieden? 

Uw website moet er niet alleen goed uitzien, de inhoud is net zo belangrijk! Met goed geschreven teksten en raak gekozen foto’s maakt u duidelijk wie u bent, wat u doet en waarin u zich onderscheidt. 

4. Brengt mijn website mij de gewenste resultaten? 

Een goede website kent voldoende conversiepunten en zet de bezoeker aan tot actie: informatie of offerte aanvragen, een afspraak maken, contactformulier invullen, een bezoek aan de winkel,...

5. Is mijn bedrijf zichtbaar op elk toestel? 

Tablets en smartphones worden steeds meer gebruikt om online te gaan: ze maken reeds 45% van het internetverkeer uit. Een goede website is dan ook geschikt voor alle mobiele toestellen zoals tablets en smartphones! 

6. Kan ik zien wie mijn website bezoekt? 

Een goede website biedt u een schat aan informatie: alles is controleerbaar en meetbaar. Door middel van heldere statistieken kan u precies zien hoeveel bezoekers uw website ontvangt, wanneer er piekomenten zijn enz.

7. Wordt mijn website vaak gedeeld op sociale media? 

Een website waarmee u kunt uitpakken, zal ongetwijfeld beter in de smaak vallen op sociale media en vlot ‘likes’ opleveren. Uw website moet het centrale punt zijn dat al uw sociale media kanalen verbindt.

Antwoord u steevast nee op bovenstaande vragen, dan overweegt u best een nieuwe website! Bovendien hoeft een mooie website helemaal niet veel te kosten. Cubro beseft dat de gemiddelde KMO vaak geen tijd en een beperkt budget heeft voor een website. Daarom bouwen wij voor u al een professionele en doelgerichte website, die voldoet aan alle bovenstaande vragen, voor slechts €1480. Aarzel dus niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvende babbel. Tot binnenkort!